webs d'interès

Notícies i escrits

Pàgina molt completa amb agenda, retalls de premsa i informació no només d'àmbit local.

A-Ràdio

Ràdio lliure i autogestionada que des de Castelló pretén ser un espai d'expressió i contrainformació lliure i independent.

Distri Comú

Comú és un projecte de distribució, edició i contrainformació del material editat per altres col·lectius, editorials, distris, segells i organitzacions des d'una òptica autònoma, antiautoritària i no sexista.

La Plana CMI

El col·lectiu La Plana CMI naix de la necessitat de mitjans de contrainformació per a fer públiques les diferents lluites socials que es desenvolupen en les comarques del nord del País Valencià.

Col·lectiu Reflexió

"Col·lectiu Reflexió."

Societat d'Amics de la Serra Espadà

"La nostra Societat neix per defensar la Serra Espadà front les nombroses agressions que l'amenacen. Pretén ser un element dinamitzador de les actituds conservacionistes, de promoció i de recuperació dels valors de la zona."

InterNatura

"La Asociación de Amigos de las Brigadas Internacionales (A.A.B.I.) nació a finales de 1995 con el objetivo de propiciar la creación de un CENTRO DE DOCUMENTACIÓN Ciudad Universitaria que fuera capaz de recoger y difundir el legado de quienes participaron en la Guerra Civil Española encuadrados en estas unidades para preservar su memoria y dar a conocer sus vivencias y sus motivaciones a quienes no las conocieron o tan sólo supieron de ellas a través de la propaganda oficial de la dictadura."

InterNatura

""Fué la experiencia más importante de mi vida, y ha seguido siéndolo siempre, y jamás me he arrepentido de ello ni por un instante" (Alvah Bessie veterano del Batallón Abraham Lincoln, en La guerra apasionada de Peter Wyden)"

www .exiliados.org

"Somos una organización sin ánimo de lucro cuyos objetivos son: Promover desde España la recuperación de la nacionalidad española de los descendientes del exilio español provocado en 1939 por el levantamiento militar contra la II República española en 1936; [...]"

Centre d'Estudis d'Investigació històrica Baix maestrat / Montsià

"El Centre d'Estudis d'Investigació històrica Baix maestrat / Montsià ha creado esta página Web con el único objetivo de que puedan ver la luz pública trabajos de investigación en el campo de las humanidades (historia, arqueología, biografia, arte, etc. ) sea cual sea su ámbito territorial."

Col·lectiu Avinsilona

Col·lectiu constituït a Vallibona, "format per un grup de persones que vivim en el medi rural", anomenat "Avinsilona", antic nom que rebia la serra del Turmell.

Informació sobre Benjamín Casañ

"Aquesta pàgina web, que manté i promou Ingrid Verstappen, tan sols vol ser un referent informatiu del cas de l'empresari castellonenc Benjamín Casañ (o Benjamí Casany, com li agrada de dir-se a ell mateix). El cas d'un home que des del mes de desembre de l'any 2002 no pot exercir el seu dret inalieanable a la llibertat."

Penya Independent de Benafigos

Aquesta pàgina proporciona molta informació sobre l'impacte del Pla Eòlic a l'interior del nostre territori. "...pàgina reivindicativa-festera-cultural, amb la defensa del nostre Poble, de les nostres Festes i de la nostra gent, mitjantçant la cultura com a millor arma d´expressió."

Mestralada.net

"Publicació digital d'informació alternativa, autònoma, crítica, cultural,.. Mestralada.net intenta ser un espai de difusió i informació sobre l'actualitat cultural i els moviments socials que es desenvolupen a les terres de l'Ebre i el nord de Castelló."

Plataforma Ciutadana "NO A LA CONTAMINACIÓ"

Associació que denuncia les activitats contaminants de la indústria taulellera.

Planaweb

"La pàgina de la Plana"

Plataforma en Defensa de la Serra de La Renegà, Orpesa (Castelló)

"Plataforma en Defensa de la Serra de La Renegà, Orpesa (Castelló)"

Salvem La Tossa

"OBJECTIUS: Defensa del patrimoni històric, cultural, social i medi-ambiental de Benicarló"

L'Avanç

Versió electrònica d'aquest diari alternatiu valencià.

Rebelión

Web amb informació alternativa d'àmbit internacional.

Contrastant

"Una lectura dels mèdia."

L'Aplec dels Ports

Pàgina amb tota la informació sobre l'aplec.

Barcelona Indymedia

Projecte de contrainformació.

Plataforma No als Abusos Urbanístics del País Valencià

"El nostre objectiu és protegir i promoure els drets dels propietaris a la Comunitat Valenciana, exigim justícia d'acord amb les garanties que ofereix la Constitució Espanyola i la normativa Europea i internacional."

ACCIÓ ECOLOGISTA AGRÓ - ALMENARA

"Acció Ecologista-Agró és una associació ecologista valenciana que des de l'any 1983 s'ha consolidat com el grup ecologista més nombrós del País Valencià. Independent de partits polítics i administracions, AE-Agró és una entitat plural que està oberta a qualsevol persona que faça seu el principi d'actuar per a contribuir coherentment a millorar el medi ambient."

GRUP PER A L'ESTUDI I CONSERVACIÓ DELS ESPAIS NATURALS

"Una Associació per a la Defensa de la Natura de la Comunitat Valenciana"

InterNatura

"InterNatura pretende ser un espacio de comunicación entre muchas personas amantes de la naturaleza o cualquier actividad relacionada. El objectivo principal es, conseguir que la divulgación de información ambiental sirva para expandir más la preocupación por salvaguardar nuestro patrimonio natural."